Tømrer & Snedker i Silkeborg

Møbelreparation og møbelrenovering i Silkeborg

Gamle, antikke møbler har en helt særlig sjæl og autenticitet.  Alle møbler, især møbler af ældre karakter, kan dog blive vakkelvorne eller slidte grundet mangeårig brug eller løse samlinger. Vi har mange års erfaring med både fremstilling, reparation og renovering af unikke træmøbler, og vi sætter en ære i at vedligeholde møbler, så den unikke, oprindelige æstetik bibeholdes.

 

Professionel reparation af møbler

Hos Øllgaard Tømrer & Snedker er vi eksperter i renovering af møbler. Vi afrenser, limer og samler dine møbler på ny. Vi reparerer ødelagte dele eller fremstiller nye i samme stil og materialer – alt sammen med respekt for det oprindelige møbel.
Vi udfører blandt andet:

  • Limning af samlinger
  • Overfladebehandlinger, herunder polering eller omlakering af alle flader
  • Afrensning af håndfedt, skjolder mv.
  • Mindre polsterreparationer – egentlig ompolstring via samarbejdspartner

De møbler, vi hovedsageligt får ind på værkstedet, er de moderne møbelklassikere som fx Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Poul Kjærholm og Wegner, som kunderne har et helt særligt forhold til og ønsker restaureret. Generelt arbejder vi dog med alle typer møbler i alle designs.

 

Din mening er vigtig

Inden møbelreparationen påbegyndes vurderer vi i samråd med kunden, om det er prismæssigt forsvarligt. Her kan mange faktorer spille ind, eksempelvis møblets faktiske værdi, brugsværdi, og ikke mindst affektionsværdi. Vi vægter din mening meget højt, og vi tilstræber at indgå i et tæt samarbejde, hvor du selv kan være en del af renoveringsprojektet. Vi har med vores mangeårige erfaring som tømrer og møbelsnedkere den helt rigtige viden om, hvordan vi bedst muligt bevarer dine møblers særpræg.

 

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 82 19 17 eller e-mail ollgaard@mail.dk. Vi reparerer dine møbler på vores værksted i Silkeborg.